Samen, sneller en slimmer werken

BIM is een proces dat bijdraagt aan een ingrijpende innovatie in de bouw. BIM gaat over hoe samen, sneller en slimmer samen te werken. Uiteindelijk draagt BIM bij aan een beleving en interactie economie.

Technologie is in de 21e eeuw verandert, terwijl technologie vooral nieuwe functionaliteiten meebracht is technologie tegenwoordig vooral faciliterend om innovaties zoals BIM mogelijk te maken.

Bentley maakt en levert technologie die deze innovatie mogelijk maakt. Er is al zoveel mogelijk, als er bijvoorbeeld zaken fouten gaan in de uitvoering van een werk, als er materialen te laat worden geleverd of niet van de juiste kwaliteit zijn dan is het moeilijk voor te stellen dat het project reeds gemodelleerd kan worden. Dat je de dag begint met een groot scherm waarop het werk tot gisteren is aangegeven en dat een soort versnelde film vertelt welke materialen vandaag gebracht gaan worden, waar ze gelost worden en waar ze gebruikt worden zodat je weet wat je die dag te doen staat.

Op donderdag 17 setember geef ik hierover een online presentatie, producten zoals MXROAD, ProjectWise, PowerCivil, LumenRT, MicroStation etc. zullen de revue passeren. Maar vooral belangrijker hoe andere organisaties met dit vraagstuk bezig zijn en hoe draagt dit bij aan uw kennis ontwikkeling, zodat uzelf nieuwe producten, diensten en processen kan ontwikkelen voor uw klant.

Aanmelden voor deze online presentatie kan met de volgende link. Donderdag 17 setember van 10:00 - 11:00 uur.

http://pages.info.bentley.com/event-details-ae/?webinar=CO_WBR_NL_AEOCIM_0903&eventGUID=530bd93d-e583-4031-b330-18f2e1a9e56c

Anonymous