Bentley.com Web Sitesinden Nasıl Yazılım İndirebilirim ?

Yazılım İndirme Yönergeleri

   
  İçerik
   
  Yazılım(lar): Hepsi
  Sürüm(ler): Hepsi
  İşletim Sistem(ler)i:   Hepsi
  Konu:  Kurulum
  Makale Yazarı : Anıl Aktuğ, Bentley Technical Support Group
   



1.Personal (bireysel) Portala gidin https://connect.bentley.com/.

2. Sayfayı Aşağı kaydırarak My Support alanından Software Downloads seçeneğine tıklayın.

3. Gerekirse Bentley kimliğinizle oturum açın.

Not: Şayet indirme yetkisi bulunmayan bir kullanıcıyla oturum açarsanız iWare site ortamına yönlendirileceksiniz. Software Fulfillment Center sadece indirme yetkisine sahip kullanıcılarımıza açıktır.

4. Sol üst köşede bulunan arama kutucuğuna indirmek istediğiniz yazılımın adını girin.

5. Yazılımın isminin girildiği sırada otomatik öneriler belirecektir, burada beliren önerilerden uygun olanı tıklayarak direk indirme bölümüne geçebilir ya da tüm sonuçları listelemek için klavyenizden Enter tuşuna basabilir veya büyüteç işaretine tıklayabilirsiniz.

6. Listelenen sonuçları sayfanın solunda yer alan Language (Dil) vb. gibi özellikleri filtreleyerek daraltmak isteyebilirsiniz. Bunun için filtrelemek istediğiniz seçeneğe tıklamanız yeterlidir.

7. İstediğiniz yazılımı sonuç listesinde bulduktan sonra All Downloads yazısının yanındaki üçgene tıkladığınızda mevcut kurulum dosyaları görüntülenecektir. Dosyayı hızlı bir biçimde indirmek için sağdaki yeşil simgeyi tıklayabilirsiniz.

Açılan sözleşmeyi okuduktan sonra Accept butonuna basarak indirmeyi başlatabilirsiniz.

Notlar:

  • Şayet Bentley oturum açma bilgilerinizi bilmiyorsanız lütfen site administrator yetkisine sahip kullanıcıyla iletişime geçiniz. Kendisi size yeni bir web kullanıcısı yaratabilecektir.
  • Şayet yazılım indirmeye çalışırken bir sorunla karşılaşıyorsanız  Service Request Manager linkine tıklayarak yeni bir servis talebi yaratabilirsiniz.
  • Şayet site administrator yetkisine sahip bir kullanıcı firmanızdan ayrıldıysa yeni yönetici kullanıcını hesabınızı tanımlamak için eski kullanıcının isim ve e-posta adres bilgileriyle beraber Service Request Manager kullanarak servis talebi yaratabilirsiniz
  • Oturum açmamış bir şekilde Chrome tarayıcısı üzerinden sayfaya erişmeye çalışıyorsanız sadece boş bir ekran görebilirsiniz.