Context Capture - Slow process time and production of one tile failed

I am running a Production that has 127 tiles and one of the tiles has failed.The aerotraingulation completed on 3524 photos with 70.8 gigapixels. The machine I am running the production on is a Azure VM withWindows Server 2016, Intel Xeon 24 cores, 224 GB RAM, 4 Nvidia M60 graphics with 8 GB/card. I have optimized the VM to use the M60card as the main GPU as well as turned up the 3D settings on the card for maximum performance. I have attached the log file of the failed tile.

I started the production 2 days ago and it is on tile 21 of 127.127Tiles-20GBRAM - Tile_+005_+009.log

Parents
  • i'm experimenting with Azure to understand the platform n how it works better before deciding on a deployment plan. Installed the latest CC, update 10 v4.4.10.336; unable to detect my GPU in Azure NC6s_v2. tried distabling and uninstalling the monitor and hyperV GPU. i guess i have to restart after disabling / uninstalling them, but they will always come back after restarting the VM. any better workflow or tips for this?

Reply
  • i'm experimenting with Azure to understand the platform n how it works better before deciding on a deployment plan. Installed the latest CC, update 10 v4.4.10.336; unable to detect my GPU in Azure NC6s_v2. tried distabling and uninstalling the monitor and hyperV GPU. i guess i have to restart after disabling / uninstalling them, but they will always come back after restarting the VM. any better workflow or tips for this?

Children
No Data