This discussion has been locked.
You can no longer post new replies to this discussion. If you have a question you can start a new discussion

Link has adverse slope and flooding not reporting

1- In the model attached, the User Notifications says " CO-4 has adverse slope" however when I look to the profile does not show that, and the link properties does show the valuse = 1.526 mm/m?

2- the Profile from MH31 to LS-33 shows flooding, however; when I check Manholes (MH31 and MH32) properties " is Ever Overflowing? it shows False. 

would you please clarify?

Regards.......Mohamad

D1_LS_33 and 44.stswpkg.zip

Parents
  • Hi Mohamad,

    1) I can see what you are saying and I suspect it may be due to the negative elevations. Please allow us some time to investigate further. Thank you for your patience.

    2) I also see this, but the lack of overflow may be due to this. Again, we will investigate further and get back to you.


    Regards,

    Jesse Dringoli
    Technical Support Manager, OpenFlows Products
    Bentley Communities Site Administrator
    Bentley Systems, Inc.

Reply
  • Hi Mohamad,

    1) I can see what you are saying and I suspect it may be due to the negative elevations. Please allow us some time to investigate further. Thank you for your patience.

    2) I also see this, but the lack of overflow may be due to this. Again, we will investigate further and get back to you.


    Regards,

    Jesse Dringoli
    Technical Support Manager, OpenFlows Products
    Bentley Communities Site Administrator
    Bentley Systems, Inc.

Children
No Data