Unable To Locate Graphical Elements On Design Model

Hello,  I'm looking for some advice on getting rid of a couple of annoying graphical elements that I can't see on the design model.  I have run a CADQA check on one of our

drawings and the results state the following -

Error: element (Element Type106) with id (221506) in model (WB-Drawing Model) found'.
Error: element (Element Type106) with id (234753) in model (WB-Drawing Model) found'.
Error: 2 graphical elements found in the Drawings design model
No elements found on Level '0' or 'Default'.

 

The problem is that I can't see the '2 graphical elements' that it is referring to.  I'm very knowledgeable with MicroStation but this one has floored me.  I had something like this

happen before and had a key-in which fixed it in seconds but I can't remember what this was as it was a while ago now.

I've tried all the usual things of removing shared cells, using explorer to look for the elements, searching using their ID number etc.

Does anyone have any advice or know of the key-in which could help?  

I'm using MicroStation Connect version 10.13.00.48

 

Thanks in advance.

Parents
  • getting rid of a couple of annoying graphical elements that I can't see

    You should be able to search by id number.. this was  pretty easy in v8i but not sure about connect..a quick  google search microstation by element id has  found that LA solutions has made a  vba macro so it will work in both versions 

    http://www.la-solutions.co.uk/content/connect/mvba/MVBA-ElementLocator.htm

    this should locate the element for you and you could examine it more closely maybe has same colour as BG  or black..can't tell until you use it..

    then if these are on a unique level you could delete them and the level too... there are specific keyins for that too...

    Lorys

    Currently Using V8iss10 (8.11.09.919)

    and dabbling in CE  update 16 (10.16.00.80)

    and  now

    Pwise Administrator ( yeah I passed the training course!)

    MicroStation user since 1990 Melbourne Australia.
    click link to PM me 

Reply
  • getting rid of a couple of annoying graphical elements that I can't see

    You should be able to search by id number.. this was  pretty easy in v8i but not sure about connect..a quick  google search microstation by element id has  found that LA solutions has made a  vba macro so it will work in both versions 

    http://www.la-solutions.co.uk/content/connect/mvba/MVBA-ElementLocator.htm

    this should locate the element for you and you could examine it more closely maybe has same colour as BG  or black..can't tell until you use it..

    then if these are on a unique level you could delete them and the level too... there are specific keyins for that too...

    Lorys

    Currently Using V8iss10 (8.11.09.919)

    and dabbling in CE  update 16 (10.16.00.80)

    and  now

    Pwise Administrator ( yeah I passed the training course!)

    MicroStation user since 1990 Melbourne Australia.
    click link to PM me 

Children
No Data