Connect 15/Openroads 10.09 - Reports Item types area and other

Hi, I have created and assign item types to different complexe shape.  I have the values in those item types.  I would like to create a microstation report with those item type.  My problem is that the value of area and level come of blank in the report.

I have try also to get the area value from the property of the complexe shape into a report but that also did not work. My reports are setup like this:

Can anybody help understand what I'm doing wrong?

Parents
  • Hi Jeremie,

    without knowing your design file it's hard to say, but I think you cannot freely mix MicroStation (I assume you mean MicroStation by strange "Connect 15" name) and OpenRoads Designer.

    It was discussed many times already, especially in OpenRoads Designer forum, that EC expressions sometimes do not work or must be written in a different way in ORD. It's because ORD feature is not the element itself.

    I recommend:

    • If you use ORD, move this question to OpenRoads | Open Site forum. Product features have to be discussed in context of the product, especially when specific elements like civil features are involved. To move existing discussion into another forum, use More > Move tool, available under your original post.
    • When defining reports, start with "MicroStation elements", not with ORD features, to test, whether it works. When does, move to more complex report.
    • When you will not find a solution, please share simple test data: one or two features with simple report.

    With regards,

      Jan

Reply
  • Hi Jeremie,

    without knowing your design file it's hard to say, but I think you cannot freely mix MicroStation (I assume you mean MicroStation by strange "Connect 15" name) and OpenRoads Designer.

    It was discussed many times already, especially in OpenRoads Designer forum, that EC expressions sometimes do not work or must be written in a different way in ORD. It's because ORD feature is not the element itself.

    I recommend:

    • If you use ORD, move this question to OpenRoads | Open Site forum. Product features have to be discussed in context of the product, especially when specific elements like civil features are involved. To move existing discussion into another forum, use More > Move tool, available under your original post.
    • When defining reports, start with "MicroStation elements", not with ORD features, to test, whether it works. When does, move to more complex report.
    • When you will not find a solution, please share simple test data: one or two features with simple report.

    With regards,

      Jan

Children