Microstation VI4 and Windows 10

We are having an issue when plotting to PDF where Bentley Font 33 Romans is not displaying correctly.  This worked fine in Microstation V2, but not V4

Parents
  • Hi Julie,

    please be aware nothing like MicroStation V14 exists. Every MicroStation has own build number, which expresses the platform generation and subgeneration, and also own name. To use the number and name right is required to identify what version do you use.

    Previous generation was V8, the latest version from this generation is name V8i (SELECTseries 10), with build number 08.11.09.919. A current generation is named CONNECT Edition, where the latest version is MicroStation CONNECT Edition Update 14, with build number 10.14.00.109.

    So nothing like V2, V4 or V14 (and btw it's not Microstation, but MicroStation).

    Regards,

      Jan

Reply
  • Hi Julie,

    please be aware nothing like MicroStation V14 exists. Every MicroStation has own build number, which expresses the platform generation and subgeneration, and also own name. To use the number and name right is required to identify what version do you use.

    Previous generation was V8, the latest version from this generation is name V8i (SELECTseries 10), with build number 08.11.09.919. A current generation is named CONNECT Edition, where the latest version is MicroStation CONNECT Edition Update 14, with build number 10.14.00.109.

    So nothing like V2, V4 or V14 (and btw it's not Microstation, but MicroStation).

    Regards,

      Jan

Children
No Data