Command line call does not navigate to specified path

I am trying to open a specific folder in ProjectWise Explorer V8i (SELECTseries 4), using the command prompt.

Even though I follow these instructions, it does not seem to work: http://communities.bentley.com/products/projectwise/content_management/w/wiki/9209.command-line-arguments

For example, the line below does not open the specified path. Instead, when ProjectWise is opened, it goes to the folder that was active last time I closed the application:

"C:\Program Files (x86)\Bentley\ProjectWise\bin\pwc.exe" -d PWSRV.ad.domain.dk:ABC -vn Folder\Subfolder\               (fictitious domain)

I have tried removing the trailing blackslash in the -vn argument. No success. I have also tried replacing -vn with both -fp and -fn. Does not work either.

Does anyone have a clue why it is not working?

Best regards,

Søren

Parents
  • Hello Soren
    The command line is working for me. are you specifying the complete path relative to the root "Documents" folder
    I have a folder structure that goes, Documents(root)\Dana\sub
    My command line then is
    C:\Program Files (x86)\Bentley\ProjectWise\bin>pwc -d server:datasource -u admin -p password -vn dana\sub\
    Try just getting to a folder under the Documents root folder
    In my example C:\Program Files (x86)\Bentley\ProjectWise\bin>pwc -d server:datasource -u admin -p password -vn dana\

Reply
  • Hello Soren
    The command line is working for me. are you specifying the complete path relative to the root "Documents" folder
    I have a folder structure that goes, Documents(root)\Dana\sub
    My command line then is
    C:\Program Files (x86)\Bentley\ProjectWise\bin>pwc -d server:datasource -u admin -p password -vn dana\sub\
    Try just getting to a folder under the Documents root folder
    In my example C:\Program Files (x86)\Bentley\ProjectWise\bin>pwc -d server:datasource -u admin -p password -vn dana\

Children