ProjectWise Microstation Item Type Attribute Exchange

Hi all,

I am attempting to use the new ProjectWise Microstation Item Type Exchange but dont have any luck getting attribute values to populate. Microstation is seeing the ProjectWise Attributes though (just with blank values).

Is there any documentation or info that i can refer to to figure out whats happening? or anyone have any idea why the attribute values won't populate?

Regards,

Mark

  • Hi Mark, what versions of Microstation and Projectwise you using, I don't see any documentation on this feature, which I've been waiting for I might add since item types came into Microstation

    Regards

    Chris


    AECOM Roads UK&I Digital Engineering, Design & Solutions Lead | Sector Information Management Lead

    Associate Director – Digital

    OpenRoads Designer 10.11 | MicroStation CE 10.17 | ProjectWise CE 3.4 | ContextCapture | ProjectWise PowerShell 2.0 | Generative Components | OpenBridge Designer 10.11

    Revit 2022 | Civil 3D 2022 | Recap 2022 | Infraworks 2022 | Dynamo | Navisworks Manage

    PowerShell | Visual Studio | Office 365 | Power Automate | Teams | SharePoint | Visio

    Speckle | BIMVision | Revizto | Solibri

  • Hi Chris,

    I'm using PWDI 3.4 and Microstation Update 15 (although I tried this on U13 and 14 previously).

    Attached are the instructions I was previously sent when asking about this:

    DOCX

     

    This was hidden in the "Whats New" for PWDI 3.2

    Regards,

    Mark


    OpenRoads Designer 2022 R1 (10.11)  |  Microstation CE Update 17.2 |  ProjectWise CE 3.4

  • Thanks Mark.

    I'll see if I can get it working and feedback

    Regards

    Chris


    AECOM Roads UK&I Digital Engineering, Design & Solutions Lead | Sector Information Management Lead

    Associate Director – Digital

    OpenRoads Designer 10.11 | MicroStation CE 10.17 | ProjectWise CE 3.4 | ContextCapture | ProjectWise PowerShell 2.0 | Generative Components | OpenBridge Designer 10.11

    Revit 2022 | Civil 3D 2022 | Recap 2022 | Infraworks 2022 | Dynamo | Navisworks Manage

    PowerShell | Visual Studio | Office 365 | Power Automate | Teams | SharePoint | Visio

    Speckle | BIMVision | Revizto | Solibri

  • Mark

    Got it to work in Microstation CE 15.2 with PWDI3.299 and PWE3.434

    I had to remove special characters from the names in PW Admin (or create new ones)

    Regards

    Chris


    AECOM Roads UK&I Digital Engineering, Design & Solutions Lead | Sector Information Management Lead

    Associate Director – Digital

    OpenRoads Designer 10.11 | MicroStation CE 10.17 | ProjectWise CE 3.4 | ContextCapture | ProjectWise PowerShell 2.0 | Generative Components | OpenBridge Designer 10.11

    Revit 2022 | Civil 3D 2022 | Recap 2022 | Infraworks 2022 | Dynamo | Navisworks Manage

    PowerShell | Visual Studio | Office 365 | Power Automate | Teams | SharePoint | Visio

    Speckle | BIMVision | Revizto | Solibri

  • awesome, what special characters do you mean- including  underscores?

    Regards,

    Mark


    OpenRoads Designer 2022 R1 (10.11)  |  Microstation CE Update 17.2 |  ProjectWise CE 3.4